MedGemak-app_1920x1080

Nieuw: MedGemak-app

Binnen onze GezondheidsCentra maken we gebruik van MijnGezondheid.net en de MedGemak-app. Via MijnGezondheid.net kunt u makkelijk bijvoorbeeld een afspraak maken bij de huisarts, een e-consult aanvragen bij de huisarts of apotheek en uw medicijnen herhalen. Dat kan vanaf nu nog makkelijker door gebruik te maken van de MedGemak-app op uw telefoon.


Hoe werkt het?

Voordat u met de app kunt starten, moet u de MedGemak-app koppelen aan uw MijnGezondheid.net account. U hoeft de app maar één keer te koppelen en daarna heeft u toegang.

Volg daarvoor de volgende stappen:

  • Log in op MijnGezondheid.net met uw DigiD (via sms of de DigiD-app). U komt nu in uw persoonlijke omgeving.
  • Klik op ‘MedGemak registeren’ bovenin in het blok met persoonlijke gegevens. U krijgt een activatiecode en uw geboortedatum in beeld.
  • Download de MedGemak-app gratis via de App Store of Google Play.
  • Geef toestemming om de MedGemak-app pushberichten te laten sturen. U wordt dan op de hoogte gehouden van nieuwe meldingen van bijvoorbeeld uw huisarts en apotheker.
  • Open de app en volg de stappen op uw telefoon of tablet om u te registreren en de app te koppelen. Hiervoor heeft u de activatiecode en geboortedatum nodig.
  • Kies een pincode met vijf cijfers. Deze pincode heeft u nodig om de app de volgende keer te openen.

 

Meer informatie

Meer informatie over de MedGemak-app kunt u terugvinden op de website van Mijngezondheid.net. Daar staat informatie over hoe u de app het beste kunt gebruiken en vindt u instructievideo’s en veel gestelde vragen. Ook leest u hier hoe u zicht kunt aanmelden en registreren.

Nieuwsoverzicht

Druk op de zorg blijft hoog

Zoals u ongetwijfeld in het nieuws heeft vernomen, is de druk op de zorg ...
Verder lezen

Wordt mijn zorg vergoed?

Onderzoeken en consulten die buiten de huisartsenpraktijk plaatsvinden vallen onder het eigen risico en ...
Verder lezen

Het voorjaar staat weer voor de deur

Nu de dagen langer worden gaan ook de bomen en grassen weer bloeien en ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen