Boomstede Maarssenbroek

Echobureau Maarssen

Voor het maken van een echo in Maarssen en Maarssenbroek hoeft u niet langer naar het ziekenhuis. Dat kan gewoon om de hoek bij Echobureau Maarssen. Of het nu gaat om een diagnostische echo of een pretecho of geslachtsecho, u bent van harte welkom bij Echobureau Maarssen.

Locatie Echobureau Maarssen

Echobureau Maarssen werkt vanuit GCM Gezondheidscentrum Boomstede. U kunt hier dichtbij en gratis parkeren en is een lift aanwezig.

 

Laat dicht bij huis een professionele echo maken en deskundig beoordelen!

Professionele apparatuur en deskundige beoordeling

Voor het maken van de echo’s beschikken we over moderne apparatuur en gecertificeerde echoscopisten met specialistische kennis van diverse soorten echo-diagnostiek, pretecho en geslachtsecho.

Afspraak of verwijzing

Voor het maken van een echo is altijd een afspraak nodig. Maak hieronder een keuze uit het soort echo dat u wilt laten uitvoeren en neem contact op met de betreffende zorgverlener.

Aanbod echodiagnostiek

Echo’s bij zwangerschap

Echoscopie wordt in de zwangerschap toegepast voor medische doeleinden. Ook is het mogelijk pret- en geslachtsecho’s te maken.

Lees hier meer over pretecho’s en echo-diagnostiek bij zwangerschap

Header_Echo_maken_1920x350
Echodiagnostiek Maarssenbroek

Echo-diagnostiek bij klachten in combinatie met fysiotherapie

Echo-diagnose en behandeling door onze gespecialiseerde fysiotherapeuten helpt gewrichtsklachten (o.a. frozen shoulder) en rug- en bekkenklachten beter in kaart te brengen.

Lees hier meer over echo-diagnostiek bij fysiotherapie

Echo-diagnostiek door een gespecialiseerde huisarts

Ter ondersteuning van de diagnostiek wordt steeds vaker echo-onderzoek toegepast. Op verwijzing van uw huisarts voeren onze gespecialiseerde huisartsen uw echo-onderzoeken ter plekke uit.

Lees hier meer over echo-diagnostiek door de huisarts

echodiagnostiek huisarts maarssen

Locatie

Boomstede GCMbroek

Locatie Boomstede

Boomstede 204
3608 AK Maarssen

Routebeschrijving

Het GCM Echobureau Maarssen is gevestigd op de eerste etage van het GCM Gezondheidscentrum Spechtenkamp. Er is een lift aanwezig. U kunt bij het centrum dichtbij en gratis parkeren.

Op officiële feestdagen zijn onze GCM Gezondheidscentra gesloten. Bekijk op de website van de Rijksoverheid het totale overzicht van nationale feestdagen. 

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen