MijnGCM online zorgdiensten

Mijn GCM

Welkom bij MijnGCM van GezondheidsCentra Maarssenbroek. Op deze pagina hebben wij alle belangrijke digitale producten voor u samengevoegd. 

Binnen GCM werken wij met verschillende aanbieders samen om u de beste (en digitale) zorg te bieden. Hieronder vindt u alle aanbieders waar wij mee samenwerken.

Let op: U moet meestal inloggen op de website van de aanbieder zelf om gebruik te maken van hun diensten. In veel gevallen gebruikt u hiervoor uw DigiD. 

MedGemak app

MijnGezondheid.net is een online portaal voor de huisartsenzorg en apotheek. Hier regelt u zelf uw zorgzaken online.

Door met uw DigiD in te loggen op MijnGezondheid.net kunt u:

  • Afspraken maken bij uw huisarts
  • Herhaalrecepten aanvragen bij de apotheek
  • Uw medisch dossier en lab uitslagen inzien
  • Vragen stellen aan uw huisarts

Komt u er niet uit? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen op de website van MijnGezondheid.net. Wilt u ook op uw mobiel uw zorgzaken regelen? Download dan de MedGemak-app. U leest hier wat deze app inhoudt.

MijnGezondheid.net op uw mobiel / tablet

Veel informatie van MijnGezondheid.net is beschikbaar in de MedGemak app. Met deze app maakt u eenvoudig een afspraak bij uw zorgverlener, bestelt u medicatie of vraagt u een e-consult aan. Download de app en regel uw zorg waar en wanneer u wil.

Therapieland

Therapieland is een online psychologie programma met extra informatie, oefeningen en psycho-educatie voor cliënten. Deelname aan Therapieland gaat in overleg met de huisarts of POH-GGZ.

GCM fysiotherapie

Plan direct een afspraak bij onze fysiotherapeuten via MijnZorgtoegang. U kunt ook een afspraak maken zonder verwijzing van de huisarts.

Volgjezorg

Een goede samenwerking tussen uw huisarts en apotheek is belangrijk om u de beste zorg te leveren. Hiervoor is het ook van belang dat beide zorgverleners uw medische gegevens kunnen inzien. Op de website Volgjezorg.nl geeft u toestemming voor uw huisarts en apotheek om uw gegevens in te zien. Let op: er is een aparte button voor Boomstede en Spechtenkamp. 

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen