Ideeënbus_GCM

Ideeënbus

De Ideeënbus is een initiatief van de Cliëntenraad en bedoeld om de toegankelijkheid en bereikbaarheid van zorg te verbeteren in onze Gezondheidscentra Boomstede en Spechtenkamp. Heeft u een idee? Dien hem in! 

Welke ideeën zijn we naar op zoek?

De Cliëntenraad komt op voor het belang van alle cliënten. Als cliënt in onze centra loopt u vast weleens tegen zaken aan die volgens u beter kunnen? Denk daarbij aan de toegankelijkheid van een gebouw voor mensen in een rolstoel. Of wellicht heeft u ideeën over het verbeteren van de kwaliteit van zorg? Of misschien heeft u tips over hoe wij de communicatie met u als client kunnen verbeteren? Al deze zaken zijn van harte welkom in de ideeënbus!

Welke ideeën behandelen wij niet?

Wij richten ons voornamelijk op ideeën die invloed hebben op meerdere (of alle) cliënten. Individuele ervaringen of klachten behandelt de Cliëntenraad niet. Daarvoor hebben we een klachtenprocedure ingericht bij GCM. Heeft u een klacht die u graag opgelost ziet, raadpleeg dan de klachtenprocedure.

Ideeënformulier

Vertel ons uw idee door het onderstaande formulier in te vullen:


  • Wat zijn uw contactgegevens? *

  • Vertel ons uw idee: *

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen