Boomstede Maarssenbroek

Werken bij GCM

Werken in de eerstelijnszorg vraagt om een speciale instelling en betrokkenheid. Dit verbindt ons als medewerkers bij de Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek. We werken vanuit verschillende disciplines in enthousiaste zelfstandige teams. Werken binnen GCM is uitdagend, leuk en geeft voldoening.

GCM is een vooruitstrevende multidisciplinaire organisatie met twee gezondheidscentra in Maarssenbroek: Boomstede en Spechtenkamp. Door de circa 70 professionals wordt gewerkt met gevoel voor de menselijke maat en in een omgeving die altijd in beweging is.

Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.

Reageren

Kijk voor meer informatie over de vacature, vragen, reactietermijn en contactgegevens in de betreffende vacaturebeschrijving.

Vragen

Voor algemene vragen over werken bij GCM of het sturen van een open sollicitatie kunt u contact opnemen met Ria Kool, info@gcmbroek.nl.

Openstaande vacatures

Vac psychosomatisch fysio

Vacature fysiotherapeut (24u p/w)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!…

Bekijk vacature
Schoonmaker gezocht

Huishoudelijk Medewerker (15-20 uur)

Wij zoeken een collega die onze praktijk kan…

Bekijk vacature
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen