Bart Biallosterski

Nieuwe huisarts: Bart Biallosterski

Begin dit jaar is huisarts Sander van Doorn opgevolgd door dokter Bart Biallosterski. Hij stelt zich kort voor:

“Sinds 2019 ben ik huisarts en heb als waarnemer in Almere gewerkt. Hiervoor ben ik opgeleid in de longziekten en heb ik gewerkt als chirurgie en urologie assistent. Ik woon in Utrecht met mijn gezin met drie kinderen. Vorig jaar september ben ik naast mijn werk als huisarts begonnen als huisartsdocent aan de huisartsopleiding in Zeist.

Deze baan als huisartsdocent heeft me doen besluiten ook als huisarts een nieuw plek dichterbij te zoeken. Ik ben zeer blij dat ik deze plek heb gevonden binnen het GCM. Ik heb het erg naar mijn zin en hoop nog velen van jullie te ontmoeten!”

Nieuwsoverzicht

Druk op de zorg blijft hoog

Zoals u ongetwijfeld in het nieuws heeft vernomen, is de druk op de zorg ...
Verder lezen

Wordt mijn zorg vergoed?

Onderzoeken en consulten die buiten de huisartsenpraktijk plaatsvinden vallen onder het eigen risico en ...
Verder lezen

Het voorjaar staat weer voor de deur

Nu de dagen langer worden gaan ook de bomen en grassen weer bloeien en ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen