Wordt mijn zorg vergoed?

Wordt mijn zorg vergoed?

Onderzoeken en consulten die buiten de huisartsenpraktijk plaatsvinden vallen onder het eigen risico en moet u zelf betalen. Denk hierbij aan röntgen- of bloedonderzoek of een afspraak bij een specialist.

Voor de verschillende onderzoeken gelden andere tarieven. Zo betaalt u bijvoorbeeld voor bloedprikken om het cholesterolgehalte te bepalen € 1,91 aan eigen risico. Voor bepaling van het gehalte vitamine D in het bloed betaalt u € 9,42 (beide onderzoeken via Saltro).

In de polis van de zorgverzekering kunt u vinden voor welke vergoedingen u in aanmerking komt bij een aanvullende ziektekostenverzekering. Lees deze altijd even na of kijk op de website van uw zorgverzekeraar voor meer informatie.

U betaalt eigen risico als u ouder bent dan 18 jaar. Het eigen risico voor 2023 bedraagt minimaal 385 euro, afhankelijk van de keuze voor de hoogte van het eigen risico.

Nieuwsoverzicht

Druk op de zorg blijft hoog

Zoals u ongetwijfeld in het nieuws heeft vernomen, is de druk op de zorg ...
Verder lezen

Het voorjaar staat weer voor de deur

Nu de dagen langer worden gaan ook de bomen en grassen weer bloeien en ...
Verder lezen

Medicijntekorten: hoe komt het?

De afgelopen jaren zijn er steeds vaker medicijntekorten. Hierdoor zijn bepaalde geneesmiddelen soms (tijdelijk) ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen