ZwangerFit - sporten bij GCM

Sporten tijdens of na je zwangerschap?

Ben je zwanger of al bevallen? Meld je dan aan voor ‘Fit tijdens en na de zwangerschap’. Een leuke en passende training die gegeven wordt door een ZwangerFit docente.

Tijdens de zwangerschap vinden er veel veranderingen plaats in het lichaam. Het zwaartepunt van het lichaam verandert, de hormoonhuishouding verandert, de bloedcirculatie verandert, kortom het lichaam wordt anders belast. Na de bevalling is je lichaam niet direct weer de oude, maar wordt er wel veel van je gevraagd. Het is belangrijk om in beweging te blijven. Sporten tijdens en na de zwangerschap heeft veel voordelen en is absoluut veilig om te doen.

Wat is ZwangerFit®?

ZwangerFit® is een combinatie van fitness en pilates oefeningen begeleid door een ervaren fysiotherapeut en ZwangerFit® docent. Dus lekker bewegen tijdens en na je zwangerschap!

Voor wie is het?

Voor iedere zwangere vrouw die lekker wil bewegen. En voor iedere moeder die na de bevalling weer fit wil worden of weer wil gaan bewegen.

Wanneer en waar?

Elke donderdagavond tussen 18:30 – 19:30 uur. De groep komt bijeen in het GCM gezondheidscentrum Boomstede (Boomstede 204)

Wat zijn de kosten?

Een strippenkaart (10 lessen) kost € 135,00. Je kunt op elk moment instromen in de groep.

Hoe meld ik me aan?

Aanmelden kan via GCM Fysiotherapie door een mail te sturen naar: fysiotherapie@gcmbroek.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht en kan ook direct instromen in de eerst volgende les.

Nieuwsoverzicht

Corona vaccinatie 2023

Vanaf 2 oktober 2023 kunnen mensen die een hoger risico lopen om ernstig ziek ...
Verder lezen

Toestemming delen medische gegevens

Moet u in het weekend of ’s avonds met spoed naar de huisartsenpost of ...
Verder lezen

Stoppen met roken (Stoptober)

Speelt het regelmatig door uw hoofd dat u wil stoppen met roken? Vind u ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen