Wegwerkzaamheden floraweg GCM

Werkzaamheden Floraweg t/m 17 nov

Door de werkzaamheden is onze locatie Boomstede moeilijker te bereiken en bent u misschien langer onderweg. De reden voor de werkzaamheden is de aanleg van een rotonde om de 139 nieuwe woningen op de locatie Haagstede in Maarssenbroek bereikbaar te maken.

Tijdelijke afsluiting van de Floraweg

Om dit project te realiseren, zal de Floraweg (tussen Boomstede en de A2-oprit) tijdelijk worden afgesloten van 23 oktober tot en met 17 november. Het BP-tankstation blijft gedurende deze periode bereikbaar.

Houd er rekening mee dat de tijdelijke afsluiting enig ongemak met zich mee kan brengen, met name voor verkeer van en naar verschillende wijken. Volg de omleidingsborden voor de aangegeven alternatieve routes.

Aanpassingen voor het openbaar vervoer

Tijdens de afsluiting van de Floraweg zullen de haltes Zonnebaan en Bloem-Boomstede (Lijn 73) tijdelijk niet bereikbaar zijn. Er zal een omleidingsroute via de Burgemeester Waverijnweg en Ruimteweg worden gevolgd.

Meer informatie

Houd er rekening mee dat de planning enigszins kan verschuiven. Hou u daarom de website van de gemeente in de gaten: https://stichtsevecht.nl/wegwerkzaamheden/

Nieuwsoverzicht

Vacature fysiotherapeut (24u p/w)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Het gaat om een dienstverband van ...
Verder lezen

Psychosomatisch werkend fysiotherapeut (25 uur p/w)

In verband met uitbreiding zoeken wij, voor onze praktijk gevestigd in Gezondheidscentra Maarssenbroek, een ...
Verder lezen

Doktersassistente 28-32 uur

Onze collega gaat met pensioen. Wij hebben daardoor een vacature voor een enthousiaste doktersassistent ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen