Wegwerkzaamheden floraweg GCM

Werkzaamheden Floraweg t/m 17 nov

Door de werkzaamheden is onze locatie Boomstede moeilijker te bereiken en bent u misschien langer onderweg. De reden voor de werkzaamheden is de aanleg van een rotonde om de 139 nieuwe woningen op de locatie Haagstede in Maarssenbroek bereikbaar te maken.

Tijdelijke afsluiting van de Floraweg

Om dit project te realiseren, zal de Floraweg (tussen Boomstede en de A2-oprit) tijdelijk worden afgesloten van 23 oktober tot en met 17 november. Het BP-tankstation blijft gedurende deze periode bereikbaar.

Houd er rekening mee dat de tijdelijke afsluiting enig ongemak met zich mee kan brengen, met name voor verkeer van en naar verschillende wijken. Volg de omleidingsborden voor de aangegeven alternatieve routes.

Aanpassingen voor het openbaar vervoer

Tijdens de afsluiting van de Floraweg zullen de haltes Zonnebaan en Bloem-Boomstede (Lijn 73) tijdelijk niet bereikbaar zijn. Er zal een omleidingsroute via de Burgemeester Waverijnweg en Ruimteweg worden gevolgd.

Meer informatie

Houd er rekening mee dat de planning enigszins kan verschuiven. Hou u daarom de website van de gemeente in de gaten: https://stichtsevecht.nl/wegwerkzaamheden/

Nieuwsoverzicht

Huisarts Aalbers met zwangerschapsverlof

Huisarts Jolien Aalbers is met zwangerschapsverlof en zij wordt waargenomen door huisarts Boiten. Dr. ...
Verder lezen

Kennisdeler: Blijf gaan en staan!

Op 14 en 20 december 2023 organiseert Momenz twee interactieve bijeenkomsten rondom valpreventie voor ...
Verder lezen

Overstappen of niet? Een paar tips voor uw zorgverzekering

We gaan weer richting het einde van het jaar en dat is hét moment ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen