Interactieve bijeenkomst over gezondheid voor 55-plussers

Interactieve bijeenkomst gezondheid 55-plussers

Senioren in Stichtse Vecht, houd de regie in eigen hand! Ouder worden gaat vanzelf, hoe u uw leven leidt als oudere kunt u mede zelf bepalen. Hoe eerder u begint met de voorbereidingen, hoe beter het uitpakt. Maar het is nooit te laat …  Seniorenraad Stichtse Vecht organiseert een interactieve bijeenkomst over ouder worden en uw gezondheid, op donderdagmiddag 14 december 2023. Om u te informeren en te stimuleren.

Hoe wilt u oud worden?

Het gaat over uw gezondheid, uw ideeën en wensen, meedoen en erbij horen, en een zinvolle invulling als u ouder wordt. Knelpunten? Waar bent u bang voor, wat staat er in de weg en waar loopt u bij het ouder worden tegenaan? Een inventarisatie. Immers de vraag naar zorg blijft groeien, en het tekort aan werkers in de zorg eveneens.

Handvatten?

U ontdekt de veelzijdigheid van Positieve Gezondheid. Een bredere kijk op gezondheid waarbij het niet draait om het al of niet hebben van een ziekte, maar om de kwaliteit van uw leven in de volle breedte. U gaat er ter plekke mee aan de slag. Ook het aanbod van MOmenz (voorheen Welzijn Stichtse Vecht) kan helpen bij het voorkomen en/of aanpakken van knelpunten.

Kennismaken?

Seniorenvereniging De Vechtse Plussers presenteert zich. Een dynamisch en actief platform, waar senioren uit Stichtse Vecht activiteiten kunnen ontplooien en elkaar kunnen ontmoeten.

Praktisch

  • Wat: interactieve bijeenkomst voor 55-plussers uit Stichtse Vecht
  • Wanneer: Donderdag 14 december 2023 van 15:00 – 17:00 uur
  • Waar: Natuur & Gezondheidcentrum Maarssen, Tuinbouwweg 19C
  • Aan deelname zitten geen kosten verbonden

Aanmelden

Aanmelden kan via het aanmeldformulier op www.seniorenraadsv.nl/informatiebijeenkomst of door te bellen naar 0346 – 794 049.

Nieuwsoverzicht

Vacature fysiotherapeut (24u p/w)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Het gaat om een dienstverband van ...
Verder lezen

Psychosomatisch werkend fysiotherapeut (25 uur p/w)

In verband met uitbreiding zoeken wij, voor onze praktijk gevestigd in Gezondheidscentra Maarssenbroek, een ...
Verder lezen

Doktersassistente 28-32 uur

Onze collega gaat met pensioen. Wij hebben daardoor een vacature voor een enthousiaste doktersassistent ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen