Huisartsen in opleiding bij GCM

Huisartsen in opleiding bij GCM

Zoals u misschien wel gelezen heeft in het nieuws, is er een toenemend tekort aan huisartsen in ons land. Als gezondheidscentrum vinden we het belangrijk om een steentje bij te dragen aan het opleiden van nieuwe huisartsen.

Een huisarts in opleiding is een afgestudeerde arts en bevoegd om medische vragen te beoordelen en te behandelen. Om huisarts te worden is na de opleiding geneeskunde nog eens een extra opleiding nodig van drie jaar. De huisarts in opleiding zal één jaar bij ons in de praktijk werkzaam zijn.

Voor u als patiënt zijn er voordelen als u door onze huisarts in opleiding gezien wordt. Deze dokter heeft bijvoorbeeld vaak meer spreekuur tijd en daarnaast bespreekt de huisarts in opleiding het consult ook met uw eigen huisarts. Zo “kijken” er twee dokters naar uw vraag.

Doordat u gezien wordt door onze huisarts in opleiding kunt u een steentje bijdragen om in de toekomst voldoende huisartsen te hebben!

Nieuwsoverzicht

GCM Wandeltocht 17 mei 2024

In het kader van ons 50-jarig bestaan organiseert de Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) op ...
Verder lezen

Hoera, GCM bestaat 50 jaar!

GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) viert op 11 maart 2024 haar 50-jarig bestaan. 🎉 Op 11 ...
Verder lezen

Aangepaste openingstijden huisartsen

Vanaf 4 maart 2024 passen de huisartspraktijken op locatie Boomstede en Spechtenkamp hun openingstijden ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen