50 jaar GCM

Hoera, GCM bestaat 50 jaar!

GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) viert op 11 maart 2024 haar 50-jarig bestaan. 🎉

Op 11 maart 1974 werd de Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) opgericht, eerst onder de naam Zilverzorg. GCM werd opgericht door initiatiefnemers Sjoerd Tromp en Hans Wijnen. Zij wilde geen praktijkhouder zijn en waren ervan overtuigd dat een gezondheidscentrum met meerdere disciplines de beste zorg kan leveren. Nu, 50 jaar later, wordt dit gedachtegoed nog altijd door ons omarmd met twee vestigingen in Boomstede en Spechtenkamp.

‘We zetten ons al 50 jaar in om de beste zorg voor iedereen in Maarssenbroek te leveren. Komend jaar gaan we de samenwerking in Maarssenbroek verder vormgeven en is er veel aandacht voor preventie. Betere zorgt begint namelijk bij bewustzijn en zorgen dat mensen zowel geestelijke als lichamelijk gezond zijn en blijven.’ aldus directeur Jannine Timmerman over het jubileum.

Op maandag 11 maart trappen we de festiviteiten af met een evenement voor alle medewerkers. Vervolgens zullen we een aantal activiteiten organiseren waar iedereen aan mee kan doen. De activiteiten staan allemaal in het teken van een gezond leven, zoals voeding en een actieve leefstijl.

In dit kader doet onder andere team ‘GCM Unlimited’ dit jaar op 6 juni mee met de Alpe d’HuZes. Dertien enthousiaste GCM-medewerkers proberen daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF om kanker de wereld uit te helpen.

Wij danken alle inwoners van Maarssenbroek voor hun vertrouwen en kijken ernaar uit om komende jaren samen fitter en gezonder te worden.

Nieuwsoverzicht

Aangepaste openingstijden BENU apotheek

In verband met de personeelsbezetting tijdens de zomervakantie gaat de BENU Apotheek op locatie ...
Verder lezen

Bezetting huisartsen in de zomer periode

Ook in de vakantieperiode staan onze huisartsen voor u klaar. Huisartsen hebben het de ...
Verder lezen

GCM Unlimited haalt bijna €26.000,- op voor KWF

Op 1 juni is team GCM Unlimited in alle vroegte vertrokken richting Frankrijk voor ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen