50 jaar GCM

Hoera, GCM bestaat 50 jaar!

GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) viert op 11 maart 2024 haar 50-jarig bestaan. šŸŽ‰

Op 11 maart 1974 werd de Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) opgericht, eerst onder de naam Zilverzorg. GCM werd opgericht door initiatiefnemers Sjoerd Tromp en Hans Wijnen. Zij wilde geen praktijkhouder zijn en waren ervan overtuigd dat een gezondheidscentrum met meerdere disciplines de beste zorg kan leveren. Nu, 50 jaar later, wordt dit gedachtegoed nog altijd door ons omarmd met twee vestigingen in Boomstede en Spechtenkamp.

‘We zetten ons al 50 jaar in om de beste zorg voor iedereen in Maarssenbroek te leveren. Komend jaar gaan we de samenwerking in Maarssenbroek verder vormgeven en is er veel aandacht voor preventie. Betere zorgt begint namelijk bij bewustzijn en zorgen dat mensen zowel geestelijke als lichamelijk gezond zijn en blijven.’ aldus directeur Jannine Timmerman over het jubileum.

Op maandag 11 maart trappen we de festiviteiten af met een evenement voor alle medewerkers. Vervolgens zullen we een aantal activiteiten organiseren waar iedereen aan mee kan doen. De activiteiten staan allemaal in het teken van een gezond leven, zoals voeding en een actieve leefstijl.

In dit kader doet onder andere team ‘GCM Unlimited’ dit jaar op 6 juni mee met de Alpe d’HuZes. Dertien enthousiaste GCM-medewerkers proberen daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF om kanker de wereld uit te helpen.

Wij danken alle inwoners van Maarssenbroek voor hun vertrouwen en kijken ernaar uit om komende jaren samen fitter en gezonder te worden.

Nieuwsoverzicht

GCM Wandeltocht 17 mei 2024

In het kader van ons 50-jarig bestaan organiseert de Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) op ...
Verder lezen

Aangepaste openingstijden huisartsen

Vanaf 4 maart 2024 passen de huisartspraktijken op locatie Boomstede en Spechtenkamp hun openingstijden ...
Verder lezen

Bijeenkomst digitale zorg succes

Op 20 februari 2024 is er een bijeenkomst georganiseerd in samenwerking met de Bibliotheek ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder Ć©Ć©n dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen