Wandeling GCM 50 jaar

GCM Wandeltocht 17 mei 2024

In het kader van ons 50-jarig bestaan organiseert de Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) op vrijdag 17 mei 2024 een wandeltocht voor haar patiënten. Maar ook als u geen patiënt bent bij GCM bent u van harte welkom!

De tocht start en finisht bij GCM Boomstede, Boomstede 204 te Maarssenbroek en is ruim 5 kilometer lang. Er wordt gestart in de ochtend om 09:30 uur.

Deze sportieve jubileum wandeling gaat langs een aantal historisch interessante punten in de wijk Maarssenbroek; de wijk die dit jaar ook haar 50-jarig bestaan viert. Tijdens de wandeling zal er wat verteld worden over deze historische punten.

De tocht komt ook langs de andere vestiging van GCM op Spechtenkamp, waar we een korte pauze houden. Op Spechtenkamp, maar ook bij de finish op Boomstede, kunt u genieten van enkele lekkernijen die u worden aangeboden door GCM. Deze traktaties worden bereid door de Werkspecht.

Wij verheugen ons op een grote opkomst voor dit evenement waarbij de gezelligheid, sportiviteit en het samenzijn centraal staan. Deelname is voor iedereen gratis en u hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

Zien we u de 17e? Tot dan!

Nieuwsoverzicht

Vacature fysiotherapeut (24u p/w)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Het gaat om een dienstverband van ...
Verder lezen

Psychosomatisch werkend fysiotherapeut (25 uur p/w)

In verband met uitbreiding zoeken wij, voor onze praktijk gevestigd in Gezondheidscentra Maarssenbroek, een ...
Verder lezen

Doktersassistente 28-32 uur

Onze collega gaat met pensioen. Wij hebben daardoor een vacature voor een enthousiaste doktersassistent ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen