Workshop MijnGezondheid.net bibliotheek Maarssenbroek

Workshop MijnGezondheid.Net

Op woensdag 5 juni 2024 organiseert de Bibliotheek Maarssenbroek een workshop rondom MijnGezondheid.net en hoe u hiermee zelf uw zorg regelt bij uw huisarts.

Wat is MijnGezondheid.net?

MijnGezondheid.net is een online omgeving (patiënt-portaal) waarmee u eenvoudig en snel gezondheidszaken bij uw huisarts regelt. Bij GCM kunt u MijnGezondheid.net onder andere gebruiken voor afspraken bij de huisarts, om korte vragen te stellen (e-consult), voor herhaalrecepten en om uitslagen van onderzoeken in te zien. MijnGezondheid.net heeft ook een mobiele app, namelijk de MedGemak-app. Hiermee regelt u uw zorg direct vanaf uw mobiele telefoon.

Waarom deze workshop volgen?

De zorg wordt digitaler en dit zal in de toekomst steeds meer worden. Met patiënt-portalen zoals MijnGezondheid.net regelt u zelf u zorg waar en wanneer u dat wil. Tijdens deze workshop oefent u met MijnGezondheid.net en leert u dit portaal te gebruiken en waar u alles vindt. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de MedGemak-app voor uw mobiele telefoon.

Meer informatie en aanmelden

Deelname aan de workshop is gratis. U moet zich wel aanmelden. Ga voor meer informatie over de workshop en om u aan te melden naar de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekavv.nl/patientenportaal

Nieuwsoverzicht

Vacature fysiotherapeut (24u p/w)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Het gaat om een dienstverband van ...
Verder lezen

Psychosomatisch werkend fysiotherapeut (25 uur p/w)

In verband met uitbreiding zoeken wij, voor onze praktijk gevestigd in Gezondheidscentra Maarssenbroek, een ...
Verder lezen

Doktersassistente 28-32 uur

Onze collega gaat met pensioen. Wij hebben daardoor een vacature voor een enthousiaste doktersassistent ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen