Spreekuur Digitale Overheid

Informatiepunt Digitale Overheid

De Bibliotheek in Maarssenbroek houdt wekelijks spreekuren rondom Digitale Overheid. Steeds vaker gaat contact met de overheid via het internet en kunt u zelf online uw zaken regelen. Denk hierbij aan uw belastingen en toeslagen, AOW, verkeersboetes betalen en ook uw zorg.

Bij GCM werken we bijvoorbeeld met MijnGezondheid.net, waarbij u als patiënt zelf uw zorgzaken kunt regelen. Via MijnGezondheid.net bekijkt u uw uitslagen, maakt u gebruik van e-consult (korte online vragen aan de huisarts) en vraagt u herhaalrecepten aan.

Hulp krijgen bij digitale overheid

Voor veel zaken die u online wilt regelen heeft u een DigiD nodig en moet u met een computer kunnen omgaan. Voor veel mensen is dit niet vanzelfsprekend en daarom houdt de Bibliotheek een Spreekuur Digitale Overheid. Een medewerker van de Bibliotheek helpt u op weg en legt u uit hoe het werkt.

Waar, wanneer en wat kost het?

Het Spreekuur Digitale Overheid wordt elke maandag gehouden in de Bibliotheek Maarssenbroek. U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om van hun dienst gebruikt te maken.

  • Waar: Bibliotheek Maarssenbroek
  • Wanneer: Elke maandag van 10.00 – 12.00 uur
  • Kosten: Het spreekuur is gratis
  • Aanmelden: U kunt gewoon binnenlopen

Wilt u liever van tevoren contact of heeft u vragen? Dan kunt u bellen naar (0346) 56 76 82 of het contactformulier invullen op de website van de Bibliotheek.

Nieuwsoverzicht

Aangepaste openingstijden BENU apotheek

In verband met de personeelsbezetting tijdens de zomervakantie gaat de BENU Apotheek op locatie ...
Verder lezen

Bezetting huisartsen in de zomer periode

Ook in de vakantieperiode staan onze huisartsen voor u klaar. Huisartsen hebben het de ...
Verder lezen

GCM Unlimited haalt bijna €26.000,- op voor KWF

Op 1 juni is team GCM Unlimited in alle vroegte vertrokken richting Frankrijk voor ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen