Team GCM Unlimited 2024

GCM Unlimited haalt bijna €26.000,- op voor KWF

Op 1 juni is team GCM Unlimited in alle vroegte vertrokken richting Frankrijk voor de Alpe d’HuZes. Een jaarlijks evenement waarbij geld wordt opgehaald voor onderzoek naar kanker.

Na een lange reisdag in de bus en auto stond onze fysio Rudie ons al op te wachten in een mooi groot Alpen-chalet. Rudie was namelijk een week eerder al op de fiets vertrokken naar Frankrijk om de uitdaging voor hemzelf nog wat groter te maken. Samen hebben we nog een paar dagen getraind op de fiets en gewandeld door de mooie omgeving. Daarnaast was er veel gezelligheid, zoals een gezamenlijke barbecue (georganiseerd door de inwoners van Le Bourg-d’Oisans), veel Hitster (een muziek spelletje, zeker een aanrader!) en natuurlijk gezond eten.

Op 6 juni was het dan eindelijk zover! De dag waar het allemaal om draaide en waar we zo erg naar toe hebben geleefd in de maanden ervoor. Om 5:00 zijn de fietsers gestart en 10 minuten later was het dan ook de beurt aan de wandelaars. Het mooie aan die vroege start is dat de bochten verlicht zijn met kaarsen. Deze kan je in de dagen ervoor kopen, een boodschap op zetten en dan laten plaatsen in een bocht die voor jou een speciale betekenis heeft. Het is echt indrukwekkend om al die kaarsen dan langs de hele berg te zien staan.

Na een paar uur de longen uit ons lijf trappen en lopen hebben we met z’n allen echt een topprestatie afgeleverd en de top van de berg (meerdere keren) bereikt. Fietsend: Rudie, Bart, Michiel (4x), Mark, Martin (3x), Bob, Alie en Anne (2x). Wandelend waren dit Annemarie, Sigrid (2x), Andrea en Irma (1x). En dan hebben we natuurlijk nog Annemieke die ons mentale support heeft gegeven die dag en er alles aan deed om het ons zo makkelijk mogelijk te maken.

De Alpe d’Huez (ook wel ‘De Nederlandse Berg” genoemd) is een beklimming van 13,9 kilometer lang met 1118 hoogtemeter. Het gemiddelde stijgingspercentage is 8,8% en de steilste 100 meter zelfs 15%. Bron: climbfinder.com

Het blijft een hele zware uitdaging, maar die zijn we aangegaan en hebben daarmee ons steentje bijgedragen voor het KWF. Of beter gezegd, we hebben een enorme steen bijgedragen want dankzij alle donaties hebben we met team GCM Unlimited maar liefst €25.975 opgehaald! 

We willen iedereen allemaal heel erg bedanken voor de support die jullie ons hebben gegeven en nogmaals bedanken voor alle donaties die we hebben ontvangen. 

Heel veel liefs, 

Rudie, Bart, Martin, Mark, Michiel, Bob, Alie, Annemarie, Annemieke, Irma, Andrea, Sigrid en Anne

Sfeerimpressie Alpe d’HuZes

Nog even trainen op een berg in de buurt als voorbereiding op de Alpe d’HuZes

Uiteraard was er ook ruimte voor ontspanning

In alle vroegte van start

Kaarsjes langs de route

Onze wandelaars!

Er viel ook veel te zien onderweg, wat een uitzicht

Als team de top bereikt

Vier keer omhoog!

Nieuwsoverzicht

Aangepaste openingstijden BENU apotheek

In verband met de personeelsbezetting tijdens de zomervakantie gaat de BENU Apotheek op locatie ...
Verder lezen

Bezetting huisartsen in de zomer periode

Ook in de vakantieperiode staan onze huisartsen voor u klaar. Huisartsen hebben het de ...
Verder lezen

Informatiepunt Digitale Overheid

De Bibliotheek in Maarssenbroek houdt wekelijks spreekuren rondom Digitale Overheid. Steeds vaker gaat contact ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen