Nieuw: GCM FIT fitness programma

Nieuw: GCM FIT

Vanaf 1 november gaan wij starten met een nieuw Fysio Fitness concept. De huidige vorm gaat hiermee vervallen. We hopen zo het trainen nog efficiënter, leuker en motiverender maken. In deze mail willen we u alvast informatie geven over het nieuwe concept en antwoord geven op de meest gestelde vragen.

Wat gaat er allemaal veranderen? 

  • De naam, voortaan heet het geen Fysio Fitness meer maar GCM FIT
  • Op dit moment trainen de meeste deelnemers 1x per week, maar vanaf 1 november krijgt iedereen de kans om 2x per week te sporten.
  • Via de nieuwe app van GCM FIT kunt u zelf een tijdslot reserveren wanneer u wilt komen trainen. Mocht u dit niet zelf kunnen, dan helpen wij u graag.
  • Er komen meer trainingsmomenten beschikbaar. Zo kunt u straks van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 – 12:00 uur komen trainen. En maandag t/m donderdag van 17:00 -21:00 uur. 
  • Er komt nieuwe apparatuur van eGym en Matrix.
  • U hoeft nooit meer zelf te zoeken naar de juiste instelling van de apparaten. Met de nieuwe slimme bandjes van GCM FIT stelt het apparaat zichzelf voor u in. 

Hoe verloopt het trainingstraject?  

  1. U start met een intake. Hierin worden de doelen opgesteld en besproken wat de punten zijn waaraan u zou willen werken.
  2. Tijdens deze intake zal er ook een lichaamsanalyse worden uitgevoerd. Hieruit komen dan de mogelijke aandachtspunten naar voren.
  3. Daarna krijgt u uitleg over de eGym apparatuur.
  4. Vervolgens gaat u trainen.
  5. Na elke 6 trainingen vindt er een evaluatie plaats waarin de voortgang van het trainen wordt besproken. Daarbij kan er dan ook weer een lichaamsanalyse worden gemaakt. 

Voor wie is het trainen met GCM FIT geschikt?

Voor iedereen. GCM FIT is voor iedereen die wil werken aan een actieve leefstijl. Dit kan een vervolg zijn op een behandeltraject of gewoon omdat u fitter en sterker wilt worden.

Zijn de trainingen begeleid? 

Ja zeker, de trainingen worden begeleid door fitness trainers. Zij zijn alle trainingsmomenten aanwezig en helpen, daar waar nodig. De fitness trainers zullen ook de intakes en evaluatie momenten doen.

De tarieven zijn binnenkort op onze tarieven-pagina te vinden. 

Hoe schrijf ik mij in?

Mocht u interesse hebben dan kunt u mailen naar egym@gcmbroek.nl. Vermeld daarin dat u graag wilt starten met het GCM FIT programma. Wij nemen dan contact met u op voor het plannen van een intake.

Heeft u vragen? Stuur dan een mail naar: egym@gcmbroek.nl.

Hopelijk tot snel bij GCM FIT!

Nieuwsoverzicht

Nieuwe huisartsen in opleiding

Bij GCM helpen we nieuwe huisartsen op te leiden door hun onder begeleiding bij ...
Verder lezen

Ondersteuning gezocht (8 uur p/w)

GCM is op zoek naar een medewerker/student die onze praktijkondersteuners huisartsen wil ondersteunen voor ...
Verder lezen

Drukte aan de telefoon

In de vroege ochtend tussen 08.00 - 09.30 uur bellen veel mensen tegelijk, met ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen