DSC01575.dokterstas.classiek4

Nieuwe huisartsen in opleiding

Bij GCM helpen we nieuwe huisartsen op te leiden door hun onder begeleiding bij onze huisartsenpraktijken te laten werken. We hebben bij GCM twee nieuwe huisartsen in opleiding: Yana Alvarez en Eline Mooren.

Yana Alvarez wordt begeleid door dr. Van Koningsbruggen en dr. Volman. Eline Mooren wordt begeleid door dr. Aalbers en dr. Machielsen. Tijdens de spreekuren bij deze huisartsen kunt u Yana of Eline tegenkomen. Ook kunt u De huisartsen in opleiding ondersteunen de huisartsen en zullen ook zelf spreekuren houden.

Over Yana Alvarez

“Ik ben Yana Alvarez en per september begonnen als huisarts in opleiding op locatie Spechtenkamp. Ik zal hier het komende jaar werkzaam zijn onder leiding van P. van Koningsbruggen en I. Volman. Het kan dus zijn dat je een afspraak bij mij ingepland krijgt in plaats van bij hen, zij zullen echter altijd betrokken blijven. Ik ben al met veel enthousiasme begonnen en kijk ernaar uit om dit jaar hier te mogen groeien als toekomstig huisarts. Tot snel!”

Over Eline Mooren

“Mijn naam is Eline Mooren en ik ben de nieuwe (eerstejaars) huisarts in opleiding per 1 september op locatie Boomstede. Ik kijk erg uit naar het komende jaar bij GCM. Dokter Aalbers en dokter Machielsen zijn mijn opleiders. De afgelopen jaren heb ik op verschillende afdelingen in en buiten het ziekenhuis gewerkt. Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht. In mijn vrije tijd ga ik graag wielrennen. Tot binnenkort!”

Nieuwsoverzicht

Ondersteuning gezocht (8 uur p/w)

GCM is op zoek naar een medewerker/student die onze praktijkondersteuners huisartsen wil ondersteunen voor ...
Verder lezen

Drukte aan de telefoon

In de vroege ochtend tussen 08.00 - 09.30 uur bellen veel mensen tegelijk, met ...
Verder lezen

De jaarlijkse griepprik

De oorzaak van griep is een virus. Er zijn mensen die erg ziek kunnen ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen