Dry needling Maarssenbroek

Afspraak online
Maak direct een afspraak online via ons digitale contactformulier.

Afspraak of vragen?
Bel ons voor vragen of een afspraak tussen 8.00 en 17.00 uur op 0346 – 219 060.

Tarieven
Bekijk onze tarieven voor reguliere en gespecialiseerde fysiotherapie en beweeg- en trainingsgroepen.

Dry Needling

Dry Needling is een gespecialiseerde behandelmethode voor uw spieren binnen de fysiotherapie. Met behulp van een acupunctuurnaald wordt uw klacht lokaal onderzocht en behandeld.

De spier wordt met de naald aangeprikt en raakt op die manier snel en langdurig ontspannen. Door het gebruik van de dunne naald is het mogelijk om heel nauwkeurig werken. Deze techniek is een kleine ingreep en zeer effectief. U zult direct het resultaat merken.

Indicaties voor Dry Needling

  • Spierverharding
  • Lokale of uitstralende (referred) pijn
  • Bewegingsbeperkingen en stijfheid
  • Verminderde spierkracht of pijnontwijkend gedrag

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut zoekt de spierverhardingen op door palpatie (= tasten) met vingers of naald. Hierbij wordt een specifieke pijn opgewekt die door u herkend wordt. Na de naaldbehandeling is die pijn minder of verdwenen. Wel kan het diepe/doffe gevoel nog een aantal uren aanwezig blijven en kunt u zich moe voelen na de behandeling. Deze techniek is weinig ingrijpend en heel effectief. U merkt direct het resultaat.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie, Apotheek Boomstede en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen