Fysiotherapie bij revalidatie

Afspraak online
Maak direct een afspraak online via ons digitale contactformulier.

Afspraak of vragen?
Bel ons voor vragen of een afspraak tussen 8.00 en 17.00 uur op 0346 – 219 060.

Tarieven
Bekijk onze tarieven voor reguliere en gespecialiseerde fysiotherapie en beweeg- en trainingsgroepen.

Fysiotherapie bij revalidatie

Na een blessure of een operatie is de belastbaarheid van uw lichaam verlaagd. Om te zorgen dat u goed herstelt, wordt samen met u een persoonlijk trainingsschema opgesteld. Het doel is uw mobiliteit, spierkracht, of uithoudingsvermogen te vergroten of te herstellen.

Goede revalidatie en training is belangrijk

Met permanentere klachten heeft trainen vaak positieve invloed. De training kan klachten stabiliseren en pijn verminderen. Zo kan door goede begeleiding en training een eventuele operatie vaak worden uitgesteld. Ook als de operatie al gepland staat loont het om te trainen, hoe beter u de operatie in gaat hoe beter u er over het algemeen uit komt.

Revalidatietraining

Wanneer de behandeling voor het grootste gedeelte gaat bestaan uit revalidatietraining, kunnen we die voortzetten in onze trainingsruimte. Wij beschikken over een goed uitgeruste oefenruimte voorzien van diverse apparaten. De revalidatietrainingen worden soms ook in groepsverband georganiseerd.

Indicaties

  • Revalideren na een operatie bijv. nieuwe knie of heup
  • Artrose
  • Blessures
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen