Shockwave therapie fysiotherapie Maarssenbroek

Afspraak online
Maak direct een afspraak online via ons digitale contactformulier.

Afspraak of vragen?
Bel ons voor vragen of een afspraak tussen 8.00 en 17.00 uur op 0346 – 219 060.

Tarieven
Bekijk onze tarieven voor reguliere en gespecialiseerde fysiotherapie en beweeg- en trainingsgroepen.

Shockwave therapie

Shockwave therapie is een bewezen en uitermate effectieve behandelmethode voor pijnklachten aan pezen, spieren en gewrichten. Met een shockwave apparaat worden drukgolven toegediend op de pijnlijke plek in het lichaam. Het vermindert uw pijn en bevordert lokaal uw lichaamseigen herstelvermogen. Doordat u direct na de behandeling minder pijn voelt, gaat u zich ook beter bewegen, dit komt het herstel weer ten goede.

Behandeling met Shockwave therapie

Shockwave therapie wordt in de meeste gevallen gebruikt als onderdeel van een totale behandeling. Daarom wordt er eerst een fysiotherapeutische intake en onderzoek gedaan. Als onderdeel daarvan kan een echo worden gemaakt voor een beter beeld van de oorzaak van uw klacht. Zo kan deze precies bij de bron worden aangepakt en bepalen we het juiste behandeltraject passend bij uw klacht.

“Shockwave therapie kan in veel gevallen snel en effectief helpen uw pijn te verminderen. Het is een nauwkeurige behandeling direct op de pijnlocatie waarbij het gezonde weefsel wordt ontzien.”

Indicaties

  • Klachten in de voet, bijvoorbeeld hielspoor
  • Peesverkalkingen in de schouder
  • Heupklachten
  • Achillespeesklachten
  • Tenniselleboog
  • Kniepeesklachten
  • Ziekte van Dupuytren
  • Trigger finger

Vergoeding voor shockwave therapie

Wij brengen geen extra kosten in rekening voor Shockwave therapie. Bent u verzekerd voor fysiotherapie dan zullen de behandeling dus worden vergoed.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen