ZwangerFit Maarssenbroek

Afspraak online
Maak direct een afspraak online via ons digitale contactformulier.

Afspraak of vragen?
Bel ons voor vragen of een afspraak tussen 8.00 en 17.00 uur op 0346 – 219 060.

Tarieven
Bekijk onze tarieven voor reguliere en gespecialiseerde fysiotherapie en beweeg- en trainingsgroepen.

ZwangerFit®

Tijdens de zwangerschap vinden er veel veranderingen plaats in het lichaam. Het zwaartepunt van het lichaam verandert, de hormoonhuishouding verandert, de bloedcirculatie verandert, kortom het lichaam wordt anders belast. Na de bevalling is je lichaam niet direct weer de oude, maar wordt er wel veel van je gevraagd.

In beweging blijven

Al deze veranderingen kunnen betekenen dat je zowel tijdens je zwangerschap of na je bevalling klachten kan hebben in je lichaam. Ook kan je vragen hebben over hoe het beste in beweging te blijven of te komen. Kom dan naar de fysiotherapeut die gespecialiseerd is in zwangerschap gerelateerde klachten.

Wat is ZwangerFit®?

Een combinatie van fitness en pilates oefeningen begeleid door een ervaren fysiotherapeut en ZwangerFit® docent. Dus lekker bewegen tijdens en na je zwangerschap! Het programma kan geheel aangepast worden aan jouw wensen.

Voor wie?

Voor iedere zwangere vrouw die lekker wil bewegen. En voor iedere moeder die na de bevalling weer fit wil worden of gewoon weer wil gaan bewegen.

Wanneer en waar?

Elke donderdagavond tussen 18.30 – 19.30 uur. De groep komt bijeen in het GCM gezondheidscentrum Boomstede (Boomstede 204).

Wat zijn de kosten?

10 strippenkaart € 135,00

Je kunt op elk moment instromen in de groep.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen