Header_We-are-having-a-baby_1920x350

Afspraak online
Maak direct een afspraak online via ons digitale contactformulier.

Afspraak of vragen?
Bel ons voor vragen of een afspraak tussen 8.00 en 17.00 uur op 0346 – 219 060.

Tarieven
Bekijk onze tarieven voor reguliere en gespecialiseerde fysiotherapie en beweeg- en trainingsgroepen.

Zwangerschapscursus

Een leerzame cursus samen met je (bevalling)partner ter voorbereiding op de bevalling. De basis is om het verhaal van een bevalling te vertellen en hoe jullie daar samen een goede ervaring van kunnen maken. Met ruimte en aandacht voor persoonlijke vragen en wensen.

Cursus op maat

Wil je een aantal oefeningen die iets actiever zijn of juist meer gericht op ontspanning of beide? Wil je vooral weten hoe je weeën op kan vangen of juist meer over hoe het gaat als de baby er is? De cursus kan geheel op maat gemaakt en gegeven worden.

Een afspraak kan gemaakt worden op dinsdag of vrijdag op locatie Spechtenkamp Je kan kiezen voor korte versie voor € 75,00 (incl. BTW) of een lange versie voor € 130,00 euro (incl. BTW). De lange versie kan eventueel ook in twee delen en mag ook met twee stellen voor dezelfde prijs.

Wat houdt de cursus in?

Elke les bespreken we een thema zoals ademhaling, weeën opvangen, perstechnieken, houding en bewegen. Daarnaast oefenen we samen om het bekken te versterken en krijg je tips voor na de bevalling. Er is ruimte voor het stellen van vragen, delen van ervaringen en gezelligheid. Tijdens de les met je partner doorlopen we samen de verschillende stadia van de bevalling zodat jullie samen goed voorbereid de bevalling tegemoet kunnen gaan.

Voor wie?

Vrouwen die geen behoefte hebben aan een uitgebreide cursus maar toch voorbereid willen zijn En moeders die hun kennis willen opfrissen.

Wanneer en waar?

Bij minimaal 3 aanmeldingen wordt er een datum gepland voor de zwangerschapscursus. De cursus wordt altijd gehouden op dinsdag tussen 19.30 – 20.30 uur op het GCM Gezondheidscentrum Boomstede. Deze cursus is daarmee goed te combineren met ZwangerFit®.

Wat zijn de kosten?

De zwangerschapscursus kost € 125,00 voor 3 bijeenkomsten.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen