Reizigersadvisering Maarssenbroek

Afspraak maken
Maak 24 uur per dag, 7 dagen per week een afspraak via MijnGCM.

Telefonische afspraak
Binnen de openingstijden van het centrum kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

Weekend en avondzorg
Bel voor zorg buiten onze openingstijden de Huisartsenpost. Bij levensbedreigende situaties bel 112!

Reizigersadvisering (Spechtenkamp)

U kunt op locatie Spechtenkamp terecht voor voorlichting en vaccinaties rondom uw reis. Ook als u patiënt bent bij Boomstede kunt u bij Spechtenkamp terecht. 

Certificering

Zowel de verantwoordelijk huisartsen als de gespecialiseerde doktersassistentes zijn gecertificeerd door het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR). De huisartsen moeten zich elke 5 jaar herregistreren. De doktersassistentes hebben jaarlijks scholing(en). Zij zijn daardoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Reizigersadvies aanvragen

  1. Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren, verzoeken wij u het intakeformulier reizigersadvisering (Word document) in te vullen.
  2. Mail het formulier naar Gezondheidscentrum Spechtenkamp via: reizigersadviseringspecht@gcmbroek.nl. Lever dit formulier 6-8 weken voordat u op vakantie gaat in bij de praktijk*.
  3. Wanneer de formulieren ontvangen en beoordeeld zijn, zal één van de gespecialiseerde doktersassistentes telefonisch contact met u opnemen om het reizigersadvies met u te bespreken. Ook wordt een afspraak gemaakt voor eventuele vaccinaties.
  4. Neem uw gele vaccinatieboekje mee naar de afspraak.

* U kunt het formulier ook uitgeprint inleveren bij de balie. Neem dan ook uw gele vaccinatieboekje mee.

Kosten

Het tarief voor reizigersadvisering, het uitschrijven van recepten en toedienen van vaccins is te vinden op het intakeformulier. Deze bedragen zijn exclusief de kosten van het vaccin. Het vaccin rekent u contant af bij de apotheek. De kosten voor de reizigersadvisering rekent u direct af bij de huisartsenpraktijk (alleen pinnen).

Vergoeding zorgverzekeraar

Afhankelijk van uw ziektekostenverzekering, kunt u de kosten van de reizigersadvisering bij uw zorgverzekeraar declareren. Neem hiervoor contact op met uw zorgverzekeraar. Een overzicht van de vergoeding voor de reizigersadvisering kunt u ook vinden op de website www.gezondopreis.nl.

Meer informatie

Meer informatie over gezondheid, medicatie en reizen kunt u ook vinden op www.gezondopreis.nl en www.hetcak.nl.

Huisartsen en doktersassistentes reizigersadvisering

HA_Andrea_300x300

Andrea Leemereise
Huisarts Locatie Spechtenkamp

Marloes Guldie

Marloes Guldie
Assistent Locatie Spechtenkamp

Ass_Annemiek_300x300

Annemieke Visser
Assistent Locatie Spechtenkamp

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen