Vacature verloskundige

Vacature: Verloskundige (uren in overleg)

In verband met uitbreiding van ons team hebben een vacature voor een enthousiaste verloskundige van 1 november 2024. Uren zijn in overleg: in elk geval 1 dienst en spreekuur. Uitbreiding van de uren mogelijk vanaf 1 mei 2025.

Waar ga je werken?

Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) bestaat uit locaties Spechtenkamp en Boomstede. Bij GCM werken we samen met een divers team van huisartsen, fysiotherapeuten en diëtisten. Vanuit onze locatie in Boomstede bedienen we de omgeving Maarssen/Utrecht en hebben we te maken met een gevarieerde populatie. We bieden echografie, anticonceptie en CP onder één dak.

Ben jij de enthousiaste en energieke collega die wij zoeken?

Wil jij voor langere tijd deel uitmaken van ons gezellige team? Bij ons staat het welzijn van onze cliënten voorop, en we zoeken iemand die hen écht een warm hart toedraagt. Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor de praktijk op een gelijkwaardige basis. Kom jij ons team versterken?

Wat bieden we jou?

  • Een team dat bestaat uit verschillende persoonlijkheden die elkaar goed aanvullen in onze gezamenlijke visie: de beste zorg voor zwangere en gezin én daarnaast een goede werk/privé balans.
  • Flexibiliteit, vooral wanneer je zelf ook flexibel bent.
  • Indien gewenst zo veel mogelijk vaste werkdagen.
  • Een ZZP overeenkomst of loondienst arbeidsovereenkomst (met o.a. pensioenopbouw en onregelmatigheidstoeslag)
  • Salariëring volgens KNOV.
  • Ruimte voor ontwikkeling en opleiding
  • Jaarlijks zomerfeest samen met het gehele Gezondheidscentrum

Vragen of solliciteren?

Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Shantie Lemmers, verloskundige. Dit kan via s.lemmers@gcmbroek.nl. Stuur je cv en sollicitatiebrief naar verloskundigen@gcmbroek.nl. Graag tot snel!

Meer vacatures:

Ondersteuning gezocht (8 uur p/w)

GCM is op zoek naar een medewerker/student die onze praktijkondersteuners huisartsen wil ondersteunen voor ...
Bekijken

Vacature Fitness Coach

Wie wij zijn? GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) is een gezondheidscentrum met twee vestigingen in Maarssenbroek, ...
Bekijken

Vacature fitness coördinator

Wie wij zijn? GezondheidsCentra Maarssenbroek (GCM) is een gezondheidscentrum met twee vestigingen in Maarssenbroek, ...
Bekijken
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen