Ouderenzorg Maarssenbroek

Ouderenzorg

Binnen GCM bestaat een ouderenproject. Doel van het project is om de ouderen binnen de praktijk extra aandacht te bieden, zodat zij op een veilige manier zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Zorg thuis

Na overleg met uw huisarts kunt u door een verpleegkundige thuis bezocht worden. Aan de hand van een vragenlijst wordt uw algehele situatie in kaart gebracht. Er wordt gekeken hoe u zich thuis redt, of er genoeg zorg is, hoe het zit met het bewegen en de voeding en welke mantelzorgers er om u heen staan. Soms wordt er bloed afgenomen of een geheugentest gedaan.

Persoonlijk zorgplan

Na dit bezoek wordt er in overleg met uw huisarts een plan opgesteld, waarbij gekeken wordt welke hulp meerwaarde voor u zou kunnen hebben. U kunt hierbij denken aan thuiszorg, dagbesteding, hulpmiddelen of nader onderzoek van bijvoorbeeld uw geheugen. Dit plan wordt met u (en eventueel uw mantelzorger) besproken. De verpleegkundige houdt contact met u. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er verder geen acties nodig zijn en wordt de zorg afgesloten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met de praktijkassistent van uw huisarts.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen