Running therapie Maarssenbroek

Afspraak online
Maak direct een afspraak online via ons digitale contactformulier.

Afspraak of vragen?
Bel ons voor vragen of een afspraak tussen 8.00 en 17.00 uur op 0346 – 219 060.

Tarieven
Bekijk onze tarieven voor reguliere en gespecialiseerde fysiotherapie en beweeg- en trainingsgroepen.

Revalidatie na corona/COVID-19

Als u na een doorgemaakte COVID-19 besmetting nog (veel) klachten heeft kan het soms nodig zijn om een revalidatietraject te volgen. Bij GCM kunt u hiervoor terecht bij gespecialiseerde fysiotherapeuten.

COVID-19

Corona heeft in korte tijd een enorme impact gehad op onze samenleving. Tienduizenden Nederlanders hebben corona opgelopen. Sommige corona patiënten hebben een ziekenhuisopname nodig (gehad) en andere patiënten kunnen thuis uitzieken. Als u corona heeft gehad kunt u daarna nog veel klachten hebben. Revalidatie is dan misschien nodig.

Kortademig, vermoeid, spierpijn?

Veel patiënten ervaren klachten van kortademigheid, vermoeidheid, spierpijn en hoofdpijn. De mate en soort van de klachten kunnen per persoon verschillen. Maar ook angst om weer te gaan bewegen kan u beperken om weer het normale leven te kunnen hervatten. Als u deze of andere klachten ervaart, dan kan begeleiding bij revalidatie nodig zijn. Samen bespreken wij welke klachten u zou willen aanpakken.

Wij bieden een gespecialiseerde therapie voor mensen die klachten overhouden na een doorgemaakt COVID-19 virus.

Hiervoor stellen wij een persoonlijk behandelplan/revalidatieprogramma op met realistische doelen. Samen brengen wij stapsgewijs uw klachten, wensen en mogelijkheden mee. Het verbeteren van uw belastbaarheid (zowel fysiek als welzijn) staat hierin voorop en monitoren wij continu.

Intake bij de fysiotherapeut

Bij GCM werken gespecialiseerde fysiotherapeuten die ervaring hebben in het revalideren van longpatiënten, zij werken landelijk samen en volgen de laatste richtlijnen ten aanzien van revalidatie na het coronavirus.

Vergoeding

Het is nodig om voor de revalidatie een verwijzing van de huisarts aan te vragen, i.v.m. de vergoeding van de zorgverzekeraar. Als u deze doorverwijzing heeft, maak dan een afspraak met ons om uw revalidatie zo snel mogelijk te starten.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen