Fysiotherapie Maarssenbroek

Afspraak online
Maak direct een afspraak online via ons digitale contactformulier.

Afspraak of vragen?
Bel ons voor vragen of een afspraak tussen 8.00 en 17.00 uur op 0346 – 219 060.

Tarieven
Bekijk onze tarieven voor reguliere en gespecialiseerde fysiotherapie en beweeg- en trainingsgroepen.

Algemene fysiotherapie

Is bewegen moeilijk door ziekte of gewoon omdat u ouder wordt? Of heeft u klachten door werk of sporten, een verkeerde beweging gemaakt of ongeluk gehad. Met adviezen, behandeling en oefeningen zorgt uw fysiotherapeut ervoor dat bewegen snel weer beter gaat.

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij of zij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden.

Hoe gaat de fysiotherapeut van GCM te werk?

Tijdens uw eerste bezoek bespreken wij de problematiek en indien nodig wordt een lichamelijk bewegingsonderzoek gedaan. Daarna wordt in overleg met u een behandelplan opgesteld.  De behandelingen die wij inzetten zijn met name gericht op het ‘trainbaar’ maken van de klacht. Hierdoor blijft het aantal behandelingen op de behandeltafel zo laag mogelijk. Zodra het kan, start de therapeut samen met u een trainingsprogramma. Daarmee stimuleren we verder herstel en voorkomen we dat de klacht terugkeert. Een behandeling duurt maximaal 25 minuten.

Indicaties

  • Klachten opgedaan tijdens het werk of sporten
  • Lichamelijke klachten ten gevolgen van een verkeerde beweging
  • Klachten na ongeluk
  • Bijkomende klachten van ziekte
  • Klachten gewoon door ouder worden

Aanhoudende klachten?

Sommige klachten gaan snel over. Houd u langer klachten, schroom dan niet en maak een afspraak voor een behandeling. U bent dan sneller weer pijnvrij en in beweging. Het is mogelijk dat de kosten voor fysiotherapie worden vergoed vanuit uw aanvullende zorgverzekering. Controleer dit om verrassingen te voorkomen.

Bent u goed op de hoogte van de vergoedingen vanuit uw zorgverzekering? Check bij twijfel uw polisvoorwaarden of bel uw verzekeraar!

 “Met de fysiotherapeut bent u weer snel in beweging!”

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen