Inschrijven

Inschrijven huisarts

Wilt u zich inschrijven als patiënt bij onze huisartsen? Vul dan onderstaand formulier in. U ontvangt dan automatisch per e-mail een inschrijfformulier dat u kunt uitprinten.

Het inschrijvingsformulier geldt voor het hele gezin en bevat algemene persoonsgegevens en verzekeringsgegevens van de gezinsleden.

Wilt u alle formulieren zo volledig mogelijk invullen en afgeven bij de praktijkassistenten van het GCM Gezondheidscentrum van uw keuze. Scannen en e-mailen is ook mogelijk. Gebruik daarvoor de e-mailadressen die op het inschrijfformulier vermeld staan.

Na ontvangst ontvangt u zo spoedig mogelijk bericht van uw inschrijving.

Wilt u zelf uw vorige huisarts op de hoogte stellen dat u bij een andere huisarts staat ingeschreven?

We heten u graag van harte welkom bij GCM

Inschrijfformulier

Huisartsen

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Door de onderstaande checkbox aan te vinken gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden

Je moet de voorwaarden accepteren.

Toestemming LSP

Het Landelijk SchakelPunt (LSP) is een netwerk waar zorgaanbieders op kunnen aansluiten. Zij kunnen dan medische gegevens over hun patiënten raadplegen. Meld u aan voor het LSP zodat de zorgverleners binnen GCM uw zorginformatie kunnen delen.

GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen