Griepprik 2023

De griepprik 2023

De herfst is in aantocht en dat betekent dat wij al druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de griepprik en de pneumokokkenprik.

Personen die geboren zijn tussen 01-01-1957 en 31-12-1960 zullen dit najaar een uitnodiging ontvangen voor de pneumokokkenprik, deze kan tegelijk met de griepvaccinatie worden gegeven. Meer informatie over de pneumokokkenprik vindt u op de website van het RIVM.

Wanneer u in aanmerking komt voor deze vaccinaties ontvangt u in oktober een uitnodiging per brief. U hoeft hiervoor zelf niets te doen: het is dan ook niet nodig om contact met ons op te nemen.

Bent u zwanger dan zult u door de verloskundige of gynaecoloog op de hoogte worden gesteld hoe en waar u de griepprik kunt krijgen.

Patiënten zonder medische indicatie kunnen, als de apotheek over de vaccins beschikt, op eigen verzoek en op eigen kosten de griepvaccinatie krijgen. Hiervoor kunt u de assistente bellen.

Nieuwsoverzicht

Vacature fysiotherapeut (24u p/w)

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Het gaat om een dienstverband van ...
Verder lezen

Huishoudelijk Medewerker (15-20 uur)

Wij zoeken een collega die onze praktijk kan schoonhouden. Het gaat om een dienstverband ...
Verder lezen

Workshop MijnGezondheid.Net

Op woensdag 5 juni 2024 organiseert de Bibliotheek Maarssenbroek een workshop rondom MijnGezondheid.net en ...
Verder lezen
GCM_Logo_WIT_250x100

De Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek GCM staat garant voor kwalitatieve eerstelijnsgezondheidszorg in Maarssenbroek. GCM biedt eerstelijnszorg onder één dak: GCM Huisartsen, GCM Fysiotherapie en GCM Verloskunde

Locaties

GCM Boomstede
Boomstede 204
3608 AK Maarssen


GCM Spechtenkamp

Spechtenkamp 233 A
3607 KN Maarssen